RESTAURANT HET ZUIDERVELD

RESTAURANT HET ZUIDERVELD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 560 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant het Zuiderveld. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 0:27 De kapsalon was lekker. Alleen een klein bakje voor het geld wat je er voor betaald
27 jun 2022 om 19:19 De patat was een slappe zooi, niet gewend van dit restaurant.
25 jun 2022 om 19:32 Mooi op de afgesproken tijd geleverd en het was weer heerlijk.
18 jun 2022 om 19:11 Saté aan de flauwe kant. Beter marineren Pof droog. Open snijden en een beetje zure room smaakt veel beter kortom iets meer smaak / aandacht. !!
3 jun 2022 om 20:28 Het eten was weer heerlijk!
29 mei 2022 om 22:59 Zoals we gewend zij, alles perfect in orde. Maar zouden wat meer variatie in het menu willen zien.
23 mei 2022 om 19:51 Op de afgesproken tijd bezorgd en zoals gewoonlijk weer heerlijk!
22 mei 2022 om 19:47 Bezorging op tijd Eten is super Gaan we vaker doen
22 mei 2022 om 13:39 Bezorging stipt op de afgesproken tijd. Het bestelde zag er zoals gewoonlijk prima verzorgd uit. Het was ook nog eens lekker hahaha. Wij blijven bij hen bestellen. Beetje wisseling in het menu vinden vaste klanten best interessant.
16 mei 2022 om 20:08 Het was goed warm. En het smaakte lekker
15 mei 2022 om 20:33 Bezorging was sneller dan de aangegeven tijd. Wij hadden 2x een mix grill, deze was echter niet zo lekker. Vlees was vrij smakeloos en ipv de varkenshaas kregen we een kipspiesje met een soort van karbonade en de biefstuk was nog veel te rauw.
8 mei 2022 om 23:09 Eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was prima kwa smaak en mooie grote porties! Ook de opmerking bij een van de gerechten is keurig opgemerkt en voor ons gedaan. Top! Wij bestellen er zeker weer.